GündemManşet

Varkan’a yeni görev

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Soner Varkan getirildi.

Terörle Mücadele Şube müdürüydü

Kırıkkale Emniyeti’nde yeni bir görev değişikliği daha oldu. 11 yıldır Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve son olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevine vekaleten bakan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Soner Varkan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Başarılı şubeye yeni müdür

Özellikle kaçakçılık ve uyuşturucu sevkiyatında önemli bir nokta olan Kırıkkale’de, şube müdürlüğünün operasyonlarda elde ettiği başarılar tüm Türkiye’de takdirle karşılanmıştı. Tüm Türkiye’nin çalışmalarını gıpta ile izlediği Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri artık Soner Varkan ile çalışacak.

“Örnek il olmaya devam edeceğiz”

Uzun yıllardır Kırıkkale’de görev yaptığını ve Kırıkkale’nin hayatında önemli bir yeri olduğunu ifade eden Soner Varkan, mesai arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Varkan, Kırıkkale’nin kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadeledeki örnek yerini daha üst seviyelere taşımak için ekip arkadaşları ile birlikte hassasiyetle çalışacaklarını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu