Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sizlere minnet borçluyuz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, ilçede ikamet eden gazileri ziyaret etti. Sizlere minnet borçluyuz diyen Şahin, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için yaptığınız fedakârlıkları asla unutamayız” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Gaziler Mehmet Arslan ile Recep Taş’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Şahin, gazilerle sohbet edip, ihtiyaç ve sıkıntılarını sordu. Şahin, yaptığı açıklamada, gazilerin ülke için önemine dikkat çekerek, “Ülkemizin bekası için gazi olmuş değerli insanların her zaman yanında olmaya ve devletin sıcaklığını onlara hissettirmeye gayret ediyoruz.” dedi.

 

UNUTULMAYACAK KAHRAMANLAR

Şahin, “Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla görev yapan bütün güvenlik güçlerimize Allah yardım etsin. Aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve birçok ismini sayamadığımız kahramanlarımıza minnet borçluyuz” şeklinde konuştu.  Şahin’e, İl Jandarma Komutanı Başçavuş Ercan Erçayan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kadir Avcı da eşlik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x