Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Son seçim olabilir”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Ahmet Önal’a iadeyi ziyarette bulundu. CHP İl Başkanı Önal, 7 Haziran Genel Seçimlerinin Cumhuriyet ve demokrasinin son seçimleri olabileceğini söyledi.
 
EZBERİ BOZALIM
Ziyarette hazır bulunan CHP Kırıkkale Milletvekili A. Adayı Memduh Ulusoy, ezberi bozmak istediklerini belirterek, “Kırıkkale hak ettiği yerde olmadı. Hep geriledi. Kırıkkale halkımız hem yerelde hem genelde hizmet istiyor. Bizler üzülüyoruz. 4 Milletvekili sayımız 3’e düştü. Bu dönem doğrusunu yapalım. Bizler CHP olarak seçim çalışmalarına başladık” diye konuştu.
 
İKTİDAR PARTİSİNDE DÜŞME VAR
CHP İl Başkanı Önal ise 7 Haziran seçimleri Cumhuriyetin ve demokrasinin son seçimi olabileceğini söyleyerek, “Önümüzde kısa bir süre var. 2011’den bugüne kadar iktidar partisinde düşme var. İktidar partisi zayıflarken vatandaş bize siz ne yapacaksınız diyor. İnsanlara yardım yapılmış fakat yapılan yardımlar da bir işe yaramıyor. Kömür yardımı yapmışlar kömür değil taş vermişler”
 
EMEKLİ ŞEHRİ KIRIKKALE
Kırıkkale’nin emekli şehri olduğunu hatırlatan Önal, “Dini bayramlarda emekliye çift maaş vermeyi planlıyoruz. Kurban Bayramı’nda emeklimiz kurban kesemiyor. Bir maaş verdiğimizde emeklimiz kurban kesecek. Bizim açlık sınırımız 1400 TL, emekli maaşımız 1000 TL. Emeklilerin hepsi açlık sınırında yaşıyor. Emeklilerimizin hemen hemen hepsi çalışıyor”
 
ÇOK SIKINTILAR YAŞARIZ
“Bizim CHP’ye kayıtlı üye sayımız 2 bin 100. Yaklaşık bin 300 aktif üyemiz var. Bizim bunların hepsini sahaya sürme gibi bir hazırlığımız var. Önümüzdeki süreç çok kısa. CHP üyelerini ve delegelerini sahaya indirip çalıştıracak, çalıştırmak zorundadır. Bununla ilgili bizim çalışmalarımız var. Hepimiz fiilen sahada olmazsak çok sıkıntılar yaşarız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu