Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Sosyal Konseyden 100 aileye yardımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Eşi Hilal Saygılı’nın organize etmiş olduğu Kırıkkale Sosyal Yardım Derneği (KIYAD), okulların açılmasıyla birlikte 100 aileye nakit ve kıyafet yardımında bulundu.

HER TÜRLÜ DESTEK VERİLECEK

Kırıkkale Belediyesi bünyesinde hizmet yürüten Kırıkkale Sosyal Yardım Derneği (KIYAD), okulların açılmasıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Eşi Hilal Saygılı’nın organize etmiş olduğu dernekte sürekli yardımlardan faydalanan Ailelerin Okula giden çocuklarının tespit edilmesi ile 100 Aileye, kırtasiye alışverişi yapmaları için Nakit ve Kıyafet yardımında bulundu. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında ekonomik zorluklar yaşayan ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarına devam edileceğini belirten Hilal Saygılı, KIYAD’ın ailelere her zaman her türlü destek vereceklerinin altını çizdi.

DERTLERİNE DERMAN OLMAK

Konu hakkında açıklama yapan Hilal Saygılı, “Okulların açılması ile ekonomik zorluklar yaşayan Ailelerimiz çocuklarının ihtiyaçlarını gidermekte zorlanıyorlar. Çocuklarımızın Eğitimlerini tamamlayarak, ülkemize faydalı birer bireyler olarak yetişmesi bizler için çok önemli. Öğrencilerimize 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Ailelerin sıkıntı ve ihtiyaçlarını tek tek dinleyen Hilal Saygılı gerekli yardımların yapılmasını sağladı. Ailelerimizin dertlerine bir nebze olsun derman olabildik ise ne mutlu bize diyen Hilal Saygılı “Bizler Sosyal Konsey olarak Ailelerimize her türlü desteği, her zaman yapmaya hazırız” dedi.

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sadece eğitim öğretim yılı içerisinde değil her zaman her ailelere yardım yaptıklarını da ifade eden Hilal Saygılı konuşmasının devamında, “Dernek olarak her zaman çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Arkadaşlarımız sürekli ihtiyacı olan ailelerin tespit edilmesinde büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Arkadaşlarımızın tespit ettiği ve başvuruda bulunan ailelere gerekli yardımların yapılması için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x