Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Sosyal medyadan paylaştılar,soluğu cezaevinde aldılar

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sanal devriyesinde sosyal medya hesabından suç unsuru taşıyan paylaşımda bulunan 2 şüpheliyi tespit etti. Yapılan aramalarda ses fişeği ve şarjör ele geçirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sanal devriyesinde sosyal medya hesabından suç unsuru taşıyan paylaşımda bulunan 2 şüpheliyi tespit etti. Yapılan aramalarda ses fişeği ve şarjör ele geçirildi.
SANAL DEVRİYELERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde adeta suç tacirlerine göz açtırmıyor. Saha çalışmaları başta olmak üzere sosyal ve dijital mecralarda da çalışma yürüten ekipler, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sanal devriyelerini de sürdürüyor.

EV VE İŞ YERLERİNDE ARAMA YAPILDI

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sanal devriye faaliyetlerinde, şüpheli şahısların kişisel sosyal medya hesaplarından yapılan ve suç unsuru olabileceği değerlendirilen paylaşımlara ilişkin 2 şüpheli şahıs tespit edildi. Şüpheli şahıs, sosyal medya hesabında kullandığı silahlarla ve trafikte seyahat halindeyken “O sabrım taştığında yolumda kimse karşıma çıkmasın!” “Hatırı olan sevildiği güne saysın” şeklinde paylaşım yaptı. Şahsın yaptığı bu paylaşım Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gözünden kaçmadı.

CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Şüphelilerden birinin görevli memuru mukavemet suçundan aranmasının bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 6 adet ses fişeği ve 2 adet şarjör ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlem yapılarak toplam 12 bin 860 TL idari para cezası uygulandı. Aranması bulunan şüpheli şahıs ekiplerce yakalandı. Şüpheli şahıs işlemleri akabinde Keskin ceza infaz kurumuna teslim edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız Azim ve Kararlılıkla Devam Edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x