Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Spor Salonunda Çalışmalar Devam Ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu inşaat çalışmaları hızla devam eden Kırıkkale’nin yeni spor kompleksi alanında incelemelerde bulundu.

HABER: YELİZ ERDEM 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle zemin güçlendirme işleri tamamlandıktan sonra temel atma çalışmaları başlayan 3 bin 500 kişilik yeni spor salonunda çalışmalar devam ediyor.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, vatandaşların spor yapabilmelerine ve sosyalleşebilmelerine imkan sağlayacak alanlar kazandırmak amacıyla yapılan ve toplam inşaat alanı 17 bin 102 metrekare olan 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ve voleybol, basketbol sahası, bireysel spor salonları, dinlenme odaları gibi alanların bulunduğu spor kompleksinde incelemelerde bulunarak, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve diğer ilgililer hazır bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu