Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Çalışanlar Ek Protokol Bekliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öz Sağlık İş Sendikası Kırıkkale İl Başkanı Murat Erduran, Kırıkkale’de yüzlerce sosyal hizmet çalışanını yakından ilgilendirilen ek protokol konusunda açıklamalarda bulundu. Erduran sözleşmenin önemli bir aşamaya geldiğini hatırlattı.

HABER: YELİZ ERDEM

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Öz Sağlık iş Sendikası Kırıkkale İl Başkanı Murat Erduran

“Biliyoruz hepiniz büyük bir heyecan ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Sendikamız arasında  imzalanması için büyük çaba sarfettiğimiz ek protokolü bekliyorsunuz. Kamu Çerçeve Protokolü öncesi ve sonrasında,  gerek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya Yanık, gerekse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin ile defalarca konuyu görüştük, belli bir noktaya getirdik.

Bakanlıklarımız ve TÜHİS arasında yapılan son değerlendirmelerin ardından ek protokolü tamamlamış olacağız. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık’ın TRT Haber’de de Ek Protokolü imzalamak üzere hazırlık yapıyoruz açıklamasını hem biz, hem sizler izlediniz. Yetkili Sendika olarak bugüne kadar ısrarla yürüttüğümüz Ek Protokol imzalanması çalışmalarında sona geldik.

Herhangi başka bir sıkıntı yaşanmazsa büyük ihtimal yarın bu protokolü imzalamış olacağız. Sendikamız ve Yetkili Makamlarımız dışında hiçbir açıklama gerçeği yansıtmayacaktır. Algı yürüten, süreci zora sokacak olan kesimlerin söylemlerini lütfen dikkate almayınız. Sosyal hizmet işçisinin tek savunucusu olan Yetkili Sendika Öz Sağlık-İş Ek Protokolü imzalayacaktır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu