GündemSpor

Stadyumda maç hayali gerçek oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 75. Yıl Ortaokulu’nda Eğitim Öğretim gören öğrencileri İstek Kutusuna stadyumda maç yapmak istediklerini ilettiler. Bunun üzerine harekete geçen okul yöneticileri durumu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bildirdi. İl Müdürlüğünün okul yöneticileriyle birlikte yaptığı etkinlik sonucunda çocukların hayali gerçeğe dönüştü.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Stadyumda maç hayali gerçek oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Stadyumda maç hayali gerçek oldu – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

SPORTİF FAALİYETLERİMİZİ GEZEREK GÖRDÜLER

75.Yıl Ortaokulu öğrencileri okulun dilek kutusuna birçok lig maçına ev sahipliği yapan Başpınar Stadyumunda maç yapmak istedikleri notunu bıraktılar. Notun okul idarecilerine ulaşması üzerine çalışma başlatıldı. Okul idarecileri konuyu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ilettiler. Olumlu mesaj alınması üzerine okul öğretmenleri eşliğinde öğrenciler Başpınar spor kompleksine götürüldü. Çocuklar Başpınar stadyumunda birlikte futbol oynama hayallerini gerçekleştirmiş oldular. Çocuklar daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve diğer yetkililerle birlikte tesisleri gezdi. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş “Öğrencilerimizin İstek Kutusuna stadyumda maç yapma isteklerini yazmasından dolayı öğrencilerle Başpınar Stadyumunda maç yaptık.Hayallerinin stadyumda maç yapmak olduğunu belirten öğrenciler ile birlikte heyecanlarına ortak olduk. Miniklerle daha sonra Başpınar Spor Kompleksimizde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu,Olimpik Yüzme Havuzumuzu,17 Ağustos Spor Salonu’nda bulunan sportif faaliyetlerimizi gezerek gördüler” dedi.

Stadyumda maç hayali gerçek oldu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Stadyumda maç hayali gerçek oldu – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu