Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Tıbbi sekreterler günü kutlu olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Sağlık teşkilatlarında görev yapan Tıbbi Sekreterlerin görev alanlarının çok geniş olduğunu belirten Taşkın, Tıbbi Sekreterlerin, sağlık teşkilatlarının olmazsa olmaz temel görevlilerinden olduğunu söyledi.

HABER: TAHİR ERDEM

HUZUR VE KOLAYLIKLAR DİLERİM

Genel Başkan Taşkın mesajında “Sağlık kuruluşlarında hastaları kabul etme, kayıtlarını tutma ve genel ofis işleyişini sağlamakla yükümlü olan Tıbbi Sekreterlerin randevu, sigorta ve ödeme bilgileri, vizite tarihlerini ayarlama, formları doldurma, laboratuvar sonuçlarını ilgili personele iletme, bilgi işlem ve faturalama işlemlerini yapma, ofis işlerinin düzgün yürütülmesini sağlamak , sarf malzeme stok kontrolü ve finansal kayıtları tutmak gibi geniş bir görev alanı bulunuyor. Yoğun ve yorucu mesainin yanı sıra görev tanımı içine girmeyen işlerde de çalıştırılıyorlar. İdareler, Tıbbi Sekreterlerin görev alanı içinde ciddi sorumlulukları bulunduğunu bilmeli, onlara moral ve motivasyon sağlayarak destek olmalıdırlar. Sağlık teşkilatlarında Tıbbi Sekreterlerin istihdamı ve görev alanlarında çalıştırılmalarıyla ilgili planlama yapılmalıdır. Anadolu Sağlık Sen olarak, 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle sağlık teşkilatlarımızın göz bebeği olan, hizmetin yürütülmesinde önemli bir görev üstlenerek sağlık teşkilatlarının adeta direği haline gelen, özveri, hassasiyet ve büyük bir dikkat gerektiren işlerini yoğun ve yorucu mesaiye rağmen başarıyla yürüten Tıbbi Sekreterlerimizin bu anlamlı gününü kutlar, meslek hayatlarında başarı, huzur ve kolaylıklar dilerim” şeklinde ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu