GündemKırıkkaleManşet

Stajyer avukatlar yarıştı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışmasının Finali Ankara’da yapıldı.

 

47 BARO KATILDI

TBB Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve 47 baronun katılımıyla yedi coğrafi bölgede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen elemelerde bölge birinciliğini alan takımlar, aynı “olay metni” üzerinden yaptıkları iddia ve savunma ile bu kez Türkiye derecesine girmek için yarışıyorlar. Yurt genelini kapsaması nedeniyle başkaca bir örneği bulunmayan Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nın finalinde; -Karadeniz Bölgesi Birincisi Trabzon Barosu, Marmara Bölgesi birincisi İstanbul Barosu, Ege Bölgesi Birincisi Denizli Barosu, Akdeniz Bölgesi Birincisi Antalya Barosu, İç Anadolu Bölgesi Birincisi Aksaray Barosu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Birincisi Diyarbakır Barosu, Doğu Anadolu Bölgesi Birincisi Kars Barosu Stajyer avukatlarının oluşturdukları takımlar yarıştı.

 

ÇAKIR’DA KATILDI

TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’na Türkiye’nin farklı barolarından stajyer avukatların yanı sıra, Kırıkkale Baro Başkanı Av. Erol Çakır, Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent Bozkurt, Antalya Barosu Başkanı Av. Alper Tunga Bacanlı, Bolu Barosu Başkanı Av. Ferit Atalay, Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, Kars Barosu Başkanı Av. İbrahim Baştimar, Nevşehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Necmi Öncül ve Trabzon Barosu Başkanı Av. Orhan Öngöz katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu