Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKültür SanatManşet

’ŞU İŞE BAK ‘’ TİYATROSU KAPALI GİŞE OYNADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Deniz Yıldızı Dizisi oyuncularından Cantuğ Turay ve Begüm Topçu’nun kurduğu  “Şu işe bak” adlı 2 perdelik tiyatro  Kırıkkale Kültür merkezinde gösterime sunuldu. Beğeni ile izlenen Tiyatro oyunu, adeta kapalı gişe oynadı.
Kahkaha tufanı koptu
Deniz Yıldızı Dizisi oyuncularından Cantuğ Turay ve Begüm Topçu’nun kurduğu  “Şu işe bak” adlı 2 perdelik tiyatro  oyununu seyircisi ile buluşturdu. Geçtiğimiz sezon Matruşka, Totti ve Senden Benden Bizden oyunları ile kapalı gişe performans sergileyen ekip bu sezon da  “Şu işe Bak” ve “Dehşet odası” adlı iki oyunla tiyatro severlerin karşısında oldu. Kırıkkale Kültür merkezinde Cantuğ Turay ve Begüm Topu’nun oynadığı  2 perdelik güldürü “ Şu İşe Bak”  Kırıkkalelileri kahkaya boğdu.
Yüksek katılım
Çok sayıda Tiyatro severlerin yanısıra yoğun katılımın olduğu ve Kültür merkezinde sergilenen ‘’Şu İşe Bak’’  oyununa, Yahşihan kaymakamı A.Ferhat Özen  ve eşi  Türk Eğitim sen Başkanı A. Yücel Karabacak ve sendika üyeleri, MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer , Karakeçili Çok programlı okul öğrencileri, Sosyal Hizmetler müdürlüğü bünyesindeki yetiştirme yurdu öğrencileri ile çok sayıda KKÜ öğrencileri  katıldı.  Oyun sonrası Türk Eğitim sen Başkanı Ferhat ,Abdullah Yücel Karabacak, MHP Kırıkkale Millet vekili adayı Seyit Ahmet Göçer, Keskin Optik’in  sahibi  Ali Bayın,  oyunculara çiçek vererek Kırıkkale’ye geldikleri ve oyun sergiledikleri için teşekkür ettiler.
Ekibe Göçer’den yemek ikramı
Proje danışmanı  Deniz Gökçe Kayhan ve  Sabri Özener’in yaptığı 2 .Perdelik Komedi türü oyun Dekaratör  Yaşar Fatih Vuruşkan,  Müzik (Konduvit)Emrah Çakıl’dan oluşan ekip ile sergilendi. Kırıkkale Tültür Merkezindeki oyunun sergilenmesinin ardından MHP milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer yemek ikramında bulundu.
Haber : ARİF ÇAKIROĞLU
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu