Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’a Kuran Kursu Yapılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ilçelerine Kuran Kursu yapılması için kolları sıvadı. Belediye olarak yer tahsisinde bulunduklarını söyleyen Başkan Bildik, Kuran Kursu’nun en kısa sürede tamamlanacağının sözünü verdi.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesine Kuran Kursu yapılıyor. Hayırsever vatandaşların destekleri ile Kuran Kursu’nun proje, vergi ve ruhsat giderleri karşılandı.

Konu ile ilgili bilgi veren Bildik, “İlçemize yeni Kuran Kursu yapıyoruz. Tayini çıkan Yavuz Müftümüzle beraber plânladığımız Kuran kursunun Yerini Belediye Başkanlığı olarak tahsis ettik. Hayırsever hemşerilerimizin sayesinde proje vergi ruhsat vb giderleri karşılandı. Bir Amcamızda yakın zamanda rahmetli olmadan önce bize güvenip ciddi bir bağışta bulundu. Mekanı cennet olsun Allah hayrını kabul etsin. Hep beraber el birliği ile İlçe müftülüğümüz öncülüğünde bir an önce bitirelim” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu