Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’da Çok Konuşulacak Zam

Hizmet-İş sendikası ile Sulakyurt Belediye Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hizmet-İş sendikası ile Sulakyurt Belediye Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan arasında imzalanırken çalışanların ücretlerine yüzde 121 zam yapıldı.

 

GÖRÜŞMELER ANLAŞMAYLA SONUÇLANDI

Sulakyurt Belediyesinde çalışan işçileri yakından ilgilendiren toplu sözleşme imzalandı. Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan ile Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik arasında yapılan görüşmelerin ardından işçilerin ücretlerine yüzde 121 zam yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Sözleşmeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Doğan, “Önce insan önce emek diyen, emeğin ve Alın terinin üzerinde pazarlık yapmayan, her zaman çalışanın yanında olan Yüzyılın Afetinde Depremde Zorda kalan halkımızın yanında daima yeri alan kıymetli Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail BİLDİK’ e sendikamız, şahsım ve emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamız üyesi emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

HAYIRLI OLSUN

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’te yaptığı konuşmasında “Yaşanan yüzyılın Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Depremden zarar gören vatandaşlarımıza Belediye olarak desteklerimiz devam edecek. Depremin yaralarını hep beraber saracağız. Toplu İş Sözleşmemizi tamamlamış bulunuyoruz. Çalışanlarımızın her daim en iyi şartlar ve refah içinde yaşamaları için elimizden gelenin en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x