Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

Sulakyurt’ta 57. alayına saygı yürüyüşü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği  57. Alayaına Saygı yürüyüşü yapıldı. Çok sayıda gençler ile vatandaşın katılmasıyla gerçekleştirilen Saygı yürüyüşü Sulakyurt girişindeki Bayraktepe mevkiinde son buldu.
 
ŞEHİTLERE DUA EDİLDİ
Sulakyurt’ta “57. Alay Saygı yürüyüşüne, Kaymakam Harun Kazez, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, İlçe Emniyet Amiri Erhan Akbaba, İlçe Müftüsü Tahsin Ekim, daire amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Yürüyüş sonunda, Bayrak Tepede bulunan anı defterine günün anlamını içeren not düşüldü. Bayrak Tepede saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başlayan saygı yürüyüşünde Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmalarda 57. alayın yaptığı kahramanlığa değindiler. 57. Alay için yapılan yürüyüş İlçe Müftüsü Tahsin Ekim’in, Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitler için dua etmesiyle son buldu.
 
Haber. ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu