Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

MECLİSE GÜÇLÜ GİRECEĞİZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ GENİŞ BİR KATILIM İLE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI. AÇILIŞTA KONUŞAN CAN; MECLİSE GÜÇLÜ GİRECEĞİZ
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Hüseyin Kahya Parkında bulunan AK Parti çseçim bürosu açılışına katılarak önce vatandaşa seslendi sonra seçim bürosunun açılışını yaptılar.
 
HALKIN DESTEĞİNİ ALMIŞ
Hüseyin Kahya Parkında bulunan AK Parti seçim Bürosu açılışına mevcut milletvekilleri ve adayları  Oğuz Kağan Köksalve Ramazan Can, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim Bürosu açılışı öncesinde vatandaşa ilk olarak Belediye Başkanı Saygılı seslendi. Seçim bürosunun açılışında konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak partinin Kırıkkale’ye damgasını vurduğunu her seçimlerde oyunu arttırarak seçimin galibi çıktığını belirtti. Başkanı Saygılı “ Ak Parti sizin verdiğiniz emaneti en iyi şekilde koruyor. Hizmet noktasında da elinden gelenin en iyisini yapıyor.Burada sadece seçim büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Buradaki kalabalık ve heyecan inanın diğer partilerin hiç birinde yok. Bu seçimlerde de AK Parti yine halkın desteğini alan birinci parti olacağını bu kalabalıkta ortaya çıkmış görünüyor” ifadesini kullandı.
 
HİZMETLERİ UNUTULMAZ
Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmada Ak partinin bir dava partisi olduğunu davasınında ülkeye hizmet etmek ülkeyi kalkınmış ülkelerin seviyesine çıkartmak vatandaşların refahını sağlamak olduğunu söyledi. Akçay Ak partinin büyük hizmetleri olduğun belirterek “ Ak parti hizmetlerini saymakla bitmez. Hastanelerin birleşmesi isteyen vatandaşın istediği hastanede hizmet alması, Milli Eğitimde öğrencilerin ders kitaplarının kendilerine dağıtılması, Kuranı kerim öğrenimini açılması,en önemlisi de toplumsal barışın sağlanması için başörtü yasağının kalkması. Kamusal alan diye bir tabirin ortadan kaldırılması. Gördüğünüz gibi bu önemli hizmetler 13 yıllık iktidarımız döneminde yapılan en önemli hizmetler “ ifadesini kullandı. Akçay Ak Partinin 2023, 2053 ve 5071 hedefleri olan bir parti olduğunu belirterek “Bu hedeflerin gerçekleşmesi için sizlerin desteğini istiyoruz. Sizler her seçimde bize büyük destek verdiniz. Yine desteğinizle Millet Meclisine üç milletvekili göndermek arzusundayız” ifadesini kullandı.
 
SİLAH OSB’NİN TEMELLERİ ATILDI
İl Başkanı Akçay’ın ardından Milletvekili Adayı Öztürk vatandaşın gösterdiği büyük ilgiden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyerek başladı. Öztürk konuşmasında; “AK Partinin yaptığı hizmetleri anlata anlata bitiremeyiz. İl Başkanımız yapılan hizmetlerin bir kaçtanesini saydı. Yakın zamanda Bakanımız Beşir Atalay ve Kırıkkale’nin ağabeyi Oğuz Kağan Köksal birlikteliği ile güç birliği toplantısı yapıldı ve bunun ilk meyvelerini aldık. Yapılan güçbirliği toplantısı ile Silah OSB’nin ilk temelleri atılıyor. Anlaşmalar yapıldı. Bu projenin bu hizmetin onuru sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile bize nasip olacak” ifadelerine yer verdi.
 
HİZMETLERİMİZLE KONUŞURUZ
Muhalefetin ve aK Parti’nin karşıtlarının AK Partinin hizmetlerini kötüleyemediğini söyleyen Öztürk, AK Partinin hizmetlerinni bitirilmesi için bu  kişilerin AK Parti’nin altını oymak istediklerini söyledi. Öztürk, konuşmasına şu şekilde devam etit; “Onlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın, sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile AK Parti’nin hizmetleri durmadan devam edecek. Durmak yok yola devam. Bana senin boyun uzun üçüncü sırayı nasıl kabul edersin diyorlar. Ben diyorum ki benim inandığım dava AK Parti davasıdır. Bu dava ile birlikte Kırıkkaleme hizmet etmek için burdayım. AK Parti’de üçüncü sıra aday olmak benim için bir şereftir. Biz nutuk atmayız onlar gibi biz hizmetlerimizle konuşuruz” dedi.
 
MECLİSE GÜÇLÜ GİDECEĞİZ
Geçtiğimiz haftalarda seçim startını verdiklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Can, “Bugünde burada parti seçim bürosu açılışındayız. Bu kalabalık bu coşku İnşallah 7 Haziran’da 3-0’ı müjdeliyor. İlçelerimizi Balışeyh, Sulakyurt, Delice, Yahşihan, Karakeçili, Bahşılı, Çelebi ve Keskin’i ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde hemşerilerimizle kucaklaştık. Onların kederleriyle keder, neşeleriyle neşe edindik. Burada onlarla yapmış olduğumuz istişarelerde hep şunu söyledik. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Eğer biz buradan 3-0 yaparsak inşallah Abdullah Öztürk’ü de alıp meclise hep beraber gideceğiz. Meclise güçlü gideceğiz. Bunu neye göre söylüyorum. Sizin heyecanınıza göre söylüyorum. Sizin coşkunuza göre söylüyorum. Sizin aranızdan biri olarak sizlerle birlikte yaşayan biri olarak bugünkü şartlar, 2011’den daha iyi. İnşallah Abdullah Öztürk bey’ide alıp sizleri temsil etmek için gideceğiz. 3 Kasım 2002’deki Türkiye’yi hatırlayın. Bir başbakan var, yürümeye mecali yok. Bakanlar kurulu toplanamıyor. Cumhurbaşkanı Başbakana anayasa kitapçığı fırlatıyor. Faizle yükseliyor. Dolar almış başını gidiyor. Bizim hedefimiz anadolu’nun parlayan yıldızı olmak”
 
AK PARTİ BİR SEVDADIR
Can’ın ardından konuşan Milletvekili Adayı Köksal, seçim bürosu açılışına yoğun ilgi gösteren vatandaşa teşekkür ederek başladı ve şu sözleri söyledi; “AK Parti bir sevdadır. Bu kalabalık bu sevdayı çok iyi anlatıyor. Sizlerin seçim bürosu açılışına gösterdiği niz bu kalabalığı diğer partiler genel başkanlarının mitinglerinde bile toplayamıyorlar” diyerek konuşmasına başladı. Köksal, “AK Parti hizmet kervanıdır. Bu kervanda hizmet etmek için geldik ve kendimizi sizlere teslim ettik. Bu kalabalık Kırıkkale’de 3-0 yapacağımızı gösteriyor. Sizdeki bu azim ve çalışma aşkını görünce sizlerden 3-0’ın sözünü almış oluyoruz. AK Parti milli geliri 2 milyon dolardan, 12 milyon dolara çıkarttı. Bu Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde gerçekleşti. Bizde kırıkkale’de 3-0 yaparak Cumhurbaşkanımıza teşekkür edeceğiz. Biz toplumun her kesimine açığız. Şu anada kadar yapılan hizmetlerle Türkiye’yi önce büyütüp topladık bu seçim ile birlikte dağıtacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu