Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’ta Anneler Günü Erken Kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından “Anneler Günü” münasebetiyle program düzenlendi. Programa ilçedeki anneler ve aileler yoğun ilgi gösterdi.

HABER: YELİZ ERDEM 

‘14 Mayıs Anneler Günü’nün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine denk gelmesi dolayısıyla Sulakyurt ilçesinde Anneler Günü erken kutlandı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Anneler Günü’ etkinliği bu yılda düzenlendi. 7’den 70’e tüm Sulakyurtlu anneler Belediye Düğün Salonu’nda bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler.

SULAKYURT’TA ANNELER GÜNÜ ERKEN KUTLANDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Etkinlik sonunda annelerle bir araya gelen Başkan Bildik, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine denk gelmesi dolayısıyla programı bugüne aldıklarını belirtti.

Günün anlamına binaen açıklama yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik; “Anneler günü etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran annelerimize teşekkür eder, Tüm Annelerimizin Anneler gününü kutlarım. Üzerimizdeki emeklerini saymakla bitiremeyeceğimiz, sevgi ve fedakârlık simgesi muhterem annelerimizin ve eşimin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, hepsine sağlık, sıhhat ve selamet diliyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah’tan rahmetler temenni ediyorum.” dedi.

SULAKYURT’TA ANNELER GÜNÜ ERKEN KUTLANDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Son olarak partisine 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde destek isteyen Başkan Bildik, “İlçemizdeki hanımefendiler daha önce bizlere verdikleri destekleri şimdide Cumhur İttifakına verecekler. Huzur içinde nice Anneler Gününde buluşabilmek için oylarını hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de Devlet Bahçeli’ye MHP’ye Av. Halil Öztürk’e verecekler. Katılımlarından dolayı analarıma bacılarıma ve geleceğin anne adayı evlatlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Programa katılan anneler ise etkinlik dolayısıyla Başkan İsmail Bildik’e teşekkür ettiler.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu