Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’ta Öztürk şerefine kurban kesildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 24 Haziran seçiminde 27. dönem milletvekili seçilen Halil Öztürk’ün şerefine ilçede kurban kestirerek geniş çaplı bir yemek verdi.

 

MECLİSTE BİZLERİN SESİ OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde milletvekili seçilen ve meclisteki çalışmalarına hızlı başlayan Halil Öztürk için Sulakyurt’ta program düzenlendi. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, milletvekili seçilen Halil Öztürk’ün şerefine ilçede kurban kestirerek geniş çaplı bir yemek verdi. Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen yemekte konuşan Başkan Bildik, “Saygıdeğer hemşerilerim gönül dostlarım. Milletvekilimiz Halil Öztürk Reisimin seçilmesi nedeniyle kurbanımızı kestik. Allah kabul etsin. Sulakyurt’un yetiştirdiği ve bu toprakların bağrından koparak meclise giden Sayın Halil Öztürk’ü canı gönülden kutluyorum. Mecliste bizlerin sesi olacağına yürekten inanıyorum.”dedi.

EN GÜZEL YATIRIM VE HİZMETLERİN GELMESİ İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİM

Yemekte ilçe halkına seslenen MHP Milletvekili Halil Öztürk ise Kırıkkale’ye verdiği sözü tutacağını belirterek, “Vatan, devlet, millet ve bayrak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. TBMM’ye alnımızın akıyla girdik, Allah’ın izniyle yine alnımızın akıyla çıkacağız. Son nefesimize kadar Kırıkkale için çalışacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Birlik ve beraberlik içinde Kırıkkalemize en güzel yatırım ve hizmetlerin gelmesi için uğraş vereceğim. Yöremize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Allah yar ve yardımcımız olsun.”şeklinde ifadelerde bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x