Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Sulakyurt’ta Ramazana doğru

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde Belediye tarafından ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtılacak. Belediye Başkanı İsmail Bildik, yaptığı açıklamada önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi kişilere çadırda ve evlere yemek dağıtımında bulunacaklarını söyledi.

 

SICAK YEMEK ULAŞTIRILACAK

Ramazan ayının yaklaşmasıyla tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Bildik, şöyle konuştu: “Özlemle beklediğimiz rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayı yaklaşıyor. Belediye olarak tüm hizmetlerde olduğu gibi yardım hizmetlerimiz konusunda da hazırlıklarımızı tamamladık. Önceki yıllarda olduğu gibi bu ramazan ayında da bir ay boyunca ilçe meydanına çadır kurarak günlük 500 kişi için yemek hazırlığımız olacak. Aş evimizi kurarak burada görev yapacak personel dağılımını yaptık. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak ilçemize bağlı yakın köylerimize de ulaşarak köylerimizdeki yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç olan, yanında kimsesi olmayan, yemek yapma imkanı olmayan vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştıracağız”

 

YALNIZ DEĞİLLER

“Tüm mağdur insanlarımıza el uzatacağız. Bu önemli görevi yerine getirirken bizlere bu kutsal görevde yardımcı olacak, maddi olarak destek verecek ve hayır yapacak vatandaşlarımızın da yanımızda olmasını arzu ediyoruz. Herkes karınca kararınca katkıda bulunursa memnun oluruz. Herkesin bu çorbada tuzu olsun istiyoruz.” Bildik son olarak, ramazan ayının paylaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, ilçedeki ihtiyaç sahibi kim varsa onlara yalnız olmadıklarını hissettireceklerini sözlerine ekledi. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu