Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’un kanalizasyon arıtma ihalesi tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt’un ciddi sorunlarından olan kanalizasyon arıtma ihalesi tamamlandı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik; “Bu gün ilçemiz için tarihi bir gün, kanalizasyon arıtma ihalesini gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sulakyurt Belediye Başkanlığı adaylığı döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan İsmail Bildik, ilçenin en büyük problemlerinden biri olan kanalizasyon arıtma ihalesinin tamamladığı müjdesini verdi. Başkan Bildik, konu ile ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik; “Bu gün ilçemiz için tarihi bir gün, kanalizasyon arıtma ihalesini gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Başkan Bildik “Genel Başkanım Türkmen Beyi Devlet Bahçeli ve Yiğit Milletvekilim Halil Öztürk’ü ziyaret ederek bizlere her türlü desteği verdiklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimizi ileterek, Genel Başkanımızın elini öperek hayır duasını aldık.  Sizleri Allah başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun. Kanalizasyon arıtmanın ne denli önemli olduğunu ilçemiz halkı çok iyi biliyor. 60 yıllık ilçemizin ciddi sorunlarını bir bir çözüyoruz. Bizler kuru gürültüyle makyajı değil gerçekleri konuşuyoruz, Dün ve bu gün yaptıklarımız yarına planlayıp yapacaklarımızın teminatı. Allah’ıma şükürler olsun memleketimize bu tür hizmetleri yapmayı Rabbim bizlere nasip etti. Sıradaki hizmetler için çok çalışmamız lazım çok. Saygıdeğer hemşehrilerim yeter ki bize inanmaya ve güvenmeye devam etsin” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x