Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Sulakyurt’un Yarım Asırlık Yol Çilesi Bitti

Kırıkkale’nin kavunuyla meşhur ilçesi olan Sulakyurt'un 60 yıllık sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik’in girişimleri sonucunda tarihi sorun olarak görülen yol problemi ortadan kalkıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin kavunuyla meşhur ilçesi olan Sulakyurt’un 60 yıllık sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik’in girişimleri sonucunda tarihi sorun olarak görülen yol problemi ortadan kalkıyor.

BİZLER DOĞUP BÜYÜDÜĞÜMÜZ BU TOPRAKLARA SEVDALIYIZ

Kırıkkale’de başkanlık görevine geldiği günden itibaren gencinden yaşlısına herkesin sevgisini, çalışmalarıyla da takdir toplayan, çalışkan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçeyi yatırımlarla adeta baştan aşağı donatıyor. Altyapısından üst yapısına, çevre düzenlenesinden sosyal alanlarına kadar her hizmeti ince ayrıntısına kadar düşünen Bildik, “Bizler doğup büyüdüğümüz bu topraklara sevdalıyız. En büyük sevdamıza hizmet etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

İLK ETAPTA 102 MİLYON HARCANDI

Sulakyurt – Balışeyh yolu için ilk etapta 102 milyon harcandığını söyleyen Başkan Bildik, “Balışeyh-Sulakyurt arasında önü görülmeyen 19 tane keskin virajlarımız vardı. En büyük sorunumuzdu, ilçemizin 60 yılık sorunuydu ve gelecek 100 yılın sorunuydu. Yolumuz gerçekleşiyor bu yılın sonuna kadar belirli bir etabı bitti, 2023’te tamamlanacak. İnşallah yolumuzun tamamen bitmesiyle birlikte ulaşım anlamında da sorunumuz ortadan kalkacak ve yolda geçen zaman kaybını bitirmiş olacağız. Bütün mücadelemiz Sulakyurt için. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x