Eğitim

Süleymaniye Okulları’ndan yüzde 100 eğitim bursu

Kırıkkale'de eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Süleymaniye Okulları, 2024-2025 sezonuna kayıt yaptıran yeni öğrencilere 2. Dönem yüzde 100 burs desteği sağlayacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Süleymaniye Okulları, 2024-2025 sezonuna kayıt yaptıran yeni öğrencilere 2. Dönem yüzde 100 burs desteği sağlayacak.

ANLAMLI BİR KAMPANYA GERÇEKLEŞTİRDİ

Özel okullar arasında Kırıkkale’de başarılı eğitim sunan kurumlar arasında yer alan Özel Süleymaniye Okulları, yeni eğitim ve öğretim dönemi hazırlıklarını tamamlıyor. Kaliteli, tecrübeli ve gelecekteki hayallerine ulaşmak isteyen gençler için eğitime büyük önem veren Süleymaniye Okulları, yeni dönem için farkındalık oluşturan anlamlı bir kampanyaya imza attı. Özel Süleymaniye Okulları, 2024-2025 sezonuna kayıt yaptıran yeni öğrencilere 2. Dönem yüzde 100 burs desteği sağlayacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x