GündemKırıkkaleManşetYahşihan

Sungur, esnafları ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, erken saatlerde iş yerini açan esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Samimi bir sohbette geçen ziyarette Başkan Sungur, esnafın isteklerini ve şikayetlerini dinledi.

 

ESNAF MEMNUN

Yahşihan ilçesinde bulunan esnaflar ile sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Sungur, sabahın erken saatlerinde işyerlerini açan esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Sık sık ziyaretlerinden ve esnafların sıkıntılarını dinleyerek çözüme kavuşturan Başkan Sungur’a teşekkür eden ilçe esnafı, Başkan Sungur ile aralarında Başkan-Esnaf ilişkinin olmadığını belirterek, aralarında arkadaş ilişkisi olduğunu ifade ettiler.

 

BİRE BİR GÖRÜŞÜYOR

Esnafların gösterdiği ilgiden ve aralarındaki samimiyetten bahseden Başkan Sungur, ilçenin bel kemiğinin esnaf olduğunun altını çizdi. Esnaflar ile sık sık bir araya gelerek sıkıntılarını dinlediğini ve aralarında büyük bir samimiyetin olduğunu dile getiren Başkan Sungur, ilçe için neler yapılması ve esnafın nasıl bir hizmet istediklerini esnaf ile bire bir görüşerek öğrendiğini dile getirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu