Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Sungur, öğrencilerle iftar yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı ile birlikte yardım ve paylaşma duygusunun pekiştiği şu günlerde, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, örnek bir çalışmaya imza attı. Başkan Sungur, Yenişehir Mahallesi’nde öğrencileri kendi elleriyle yemek dağıtarak, onlarla birlikte iftar yaptı.

 

YEMEKLERİ SUNGUR İKRAM ETTİ

İlçe halkının hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçe sınırları içerisinde bulunan Üniversitede eğitim alan öğrencileri unutmadı. Yenişehir Mahallesi’nde kurulan iftar çadırında başkan Sungur, öğrencilere kendi elleriyle yemek ikramında bulundu.

 

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte, dualar eşliğinde oruçlar açılırken üniversiteli öğrenciler, kendilerini bu anlamdı günde yalnız bırakmayan Sungur’a teşekkür ettiler. 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın paylaşma ayı olduğunu belirten Sungur, “İmkânlar doğrultusunda her zaman öğrencilerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x