GündemKırıkkaleManşet

Tabancalı kavga 2 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan 49 yaşındaki H. Y. ile A.A.Ş. kahvede karşılaştı. H. Y. çıkan tartışma sırasında belindeki tabancasını çekerek A.A.Ş. ile yanında bulunan T.T.’yi göğsünden yaraladı.
 
GÖĞSÜNDEN YARALANDI
Olay, Kırıkkale’nin Doğu Caddesi’nde bulunan bir kahvede meydana geldi. Aralarında husumet bulunan A.A.Ş. ile H. Y., karşılaştıkları kahveye karşılaştıklarında aralarında yeniden tartışma çıktı. H. Y., belindeki 7.65 çapındaki tabancısını çıkarıp ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunun isabet ettiği A.A.Ş. ile yanında bulunan arkadaşı T.T. göğsünden yaralandı.
 
TUTUKLANDI
H.Y. kahveden kaçarken, A.A.Ş. ile T.T., Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İki yaralının hayati tehlikesi bulunurken, kaçan H.Y. polisin takibi sonucu yakalandı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp Delice Cezaevi’ne gönderildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu