Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemKırıkkaleManşet

Talihli bugün belli oluyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Podium Alışveriş Merkezi(AVM)’nin çekiliş kampanya hediyesi olan 2014 Model Renault Yeni Clio Otomobilin asil ve yedek talihlileri bugün belli oluyor. Noter ve milli piyango yetkililerinin huzurunda gerçekleştirilecek olan çekiliş, saat 11.00’de yapılacak.
 
Kampanya tarihleri arasında, Kırıkkale ilinde bulunan Podium Alışveriş Merkezi bünyesindeki mağazalardan (Bankalar, Gayrimenkul Tanıtım Ofisi, Döviz işlemleri, kontör satışları, telefon faturası ödemeleri hariç) kampanya süresince toplamda kdv dahil 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaptıklarında alışveriş merkezi içindeki kampanya katılım noktalarına gidip fiş/fatura ibraz eden müşterilere ad, soyad, adres, telefon, e-mail adresi, alışveriş tutarı ve alışveriş yapılan mağaza adı bilgilerini kayıt ettirdiklerinde üzerinde çekilişe katılım sıra numarası ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle; 1 kişiye 1 ad. Renault Yeni Clio Joy 1.2 16v 75bg 2014 Model Araç ikramiyesi verilecektir.
Çekiliş 14.03.2015 tarihinde saat 11:00’da, Podium Alışveriş Merkezi ( food court alanında ), Bağdat Cd. Erenler Mh. No:6 içerisinde Yahşihan / Kırıkkale adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 20.03.2015 tarihinde Haber71 Gazetesinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. Posta ulaşımında meydana gelebilecek aksamalardan ve gecikmelerden, Elif Grup Gayrimenkul İnş. A.Ş., Podium Alışveriş Merkezi sorumlu tutulamaz.
Talihli bugün belli oluyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi 04.04.2015 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 19.04.2015 tarihine kadardır. İkramiyelerin teslimi 20.05.2015 tarihine kadar yapılacaktır. Asil ve yedek son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvurmayan asil ve yedek talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Elif Grup Gayrimenkul İnş. A.Ş. , Podium Alışveriş Merkezi (Yahşihan / Kırıkkale ), çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. İkramiye tesliminde, katılımda verilen bilgisayar çıktısı ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Üzerinde tahrifat yapılmış katılım bilgisayar çıktısı ve alışveriş belgesi kabul edilmez. Ürün iadesinde, alışveriş belgesi (kasa fişi/fatura) ve bilgisayar çıktısı iptal edilecektir ve kaydına da iptal bilgisi girilecektir. Bankalar, Gayrimenkul Tanıtım Ofisi, Döviz işlemleri, kontör satışları, telefon faturası ödemeleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.. Kampanya tarihleri arasında kampanya katılım noktalarından katılım yapılmalı ve bilgisayar çıktısı alınmalıdır. Katılımı alınarak bilgisayar çıktısı verilen fiş/faturalar kampanya yetkilileri tarafından kaşelenir ve sonradan yapılan alışverişlerin fiş/faturaları ile birleştirilerek kullanılamaz.
 
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. İkramiye görselleri temsilidir. İkramiyeler, yasal metinde belirtilen şekilde sunulacaktır, renk ve herhangi bir seçim yapılamaz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu