Spor

Taraftar Veli Uca’yı istiyor

Kırıkkalegücü Başkanı Şeref Akbal,sportif drektörü Hakan İlhan ve Yönetim başarısızlıkta adeta tarih yazdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalegücü Başkanı Şeref Akbal,sportif drektörü Hakan İlhan ve Yönetim başarısızlıkta adeta tarih yazdı.Bir ümitle takımın başına gelen sezon başı yapılan transferler ile bugünlerin sinyalini veren,yapılan transferlerin yanlış olduğunu söyleyen taraftarı tehdit eden açıklamalar ile taraftar ile kulübün arasını açan başırısız olduklarını bir türlü kabul edip istifa etmeyen Kırıkkalegücü başkanı Şeref Akbal ve sözde sportif direktör Hakan İlhan’a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kırıkkalegücü spor taraftarları geçen sezon başarıs olduğu diye bir çok eleştiriye maruz kalan Veli Uca’dan özür diledi.Taraftlar bizler Veli başkana tepki göstermiştik ama yanılmışız Veli başkan ve yönetimi gerçekten kulüp için elinden gelenin fazlasını yapmışlar ilk başkan olduğunda liglerin başlamasına 15 gün vardı 3 gün içinde takımı kurup anteramana çıkardı.Kırıkkalegücünü profesyonel bir şekilde yönetti ve Kırıkkalegücü onun döneminde küme düşme korkusu yaşamadı biz taraftar olarak Veli Başkanın kiymetini bilemedik şehrin ileri gelenleri ne yapıp ne edip Veli Başkan’a gerekliği desteği sağlayıp takımın başına getirmeliler yoksa Şeref Akbal ve Hakan İlhan’nın egoları yüzünden bu takım küme düşecek ifadelerini kullandılar.Ayrıca Kırıkkalegücü taraftarları Veli Uça’ya beste yazaarak takımı alması istediler.

Yüzümüze kapandı bak hangi kapıyı çaldıysak
Hep iyi gün dostu çıktı kimi Kırıkkalesporlu sandıysak
Gel beraber savaşalım Veli Başkanım
Dört bir yanım düşman dolu Veli Başkanım
İş bilmez Akbal ve Dede son sürat küme düşürecek Veli Başkanım
Kurtar bizi efsane ol, haydi Veli Uca Başkanım

Kırıkkalegücü taraftarlarının öncü isimlerinin sosyal medyadaki yorumları
Gökhan KurumanogluMahkemeyle taraftarı korkuttular. Kimse ses çıkaramıyor herkesin çoluğu çocuğu var geçimi var ufacık şeylerden bir çok arkadaşımız cezalar aldılar ve halende almaya devam ediliyor. Bir yönetim taraftara nasıl cepe alır anlam veremiyorum. Kimseyi elestirmiyoruz sadece biz gözlemlediğimiz şeyleri taraftarımızla paylaşıyoruz bu bile yönetimin kizmasina sebeb oluyor. Biliyorsunuz ki geçen sene başkan Veli Uça idi bizler bu takımın daha iyi yere gelmesi adına istifasını istedik ve helal olsun adama sereflice ortaya çıktı takımın daha iyi olması adına istifa etti. Ne faydaki şimdiki yönetim geçmişteki yönetimi arar etti. Lütfen artık Allah rızası için bizim tek sevdamız olan Kırıkkale sporumuzundan bizleri sogutmayin. Gençlerimizin tek sevdası budur ama ne yazikki işte şimdi gençlerimiz hep uyuşturucuya ve kötü yollara sevk ediliyor. Bizler taraftar grublariyla hep gençlerimize sahip çıktık kötü yollardan uzak olsunlar diye ama ne yazikki sayenizde ne gençlerimiz ne gruplarımız ne derneklerimiz kaldı taraftar yok oldu şimdi kırıkkalesporda yok olması. Daha neler var içimizde anlatacak ama kimse anlamayacagi için boşa dil dokmenin anlamı yok.

Sevgi ve saygılarımla
Tek sevdamız KIRIKKALESPOR.❤️💙


Kaya Mustafa
Eleştiri yok. Eleştiri yasak. Yönetim kızıyor. Mahkemeye veriyorlar
Serkan Eldemir Eleştiri yapabiliyor muyuz bu sayfada da engelleme var mı???
#Yönetimİstifaaaaaaaaaaaaaaaaa
Harun Fidan Allah belanızı versin defolun gidin takım yönetmek kurmak sizin neyinize sen git defterini tut birde devrederim diyor sen kimsin kaç kuruşun var takım üzerinde devrediyorsun istifa edip defolup gideceksiniz

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x