Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Taraftardan tam destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, Sivas Emniyetgücüspor ile oynadığı karşılaşmayı TV58 ekranlara getirdi. Maça gelemeyen taraftarlar ise karşılaşmayı TV58’ den izleyerek destek verdiler.

 

Türk Metal Kırıkkalespor, Sivas Emniyetgücüspor karşılaşmasını TV58 ekranlara getirdi. Maça gelemeyen taraftarlar ise karşılaşmayı televizyondan izleyerek maçı buradan takip etti. 81 ilde ve bazı yabancı ülkelerde yaşayan gurbetçilerimiz karşılaşmayı takip takip etme fırsatı buldu. Karşılaşmanın pozisyonlarını dile getiren spiker ise taraftarımızı ve futbolcularımızı övgü dolu sözler ile anlattı.

 

TARAFTAR SİVAS’A AKIN ETTİ

Türk Metal Kırıkkalespor taraftarı, Sivas deplasmanında oynanan karşılaşmaya yüzlerce taraftar akın etti. Hakemin maçı başlatması ile birlikte taraftarımız adeta stadı bayram havasına çevirdi. 90 dakika boyunca hiç durmaksızın takımı destekleyen taraftarımız tezahürat yaparak karşılaşmaya güzel anlar kattı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcuları alkışlayan taraftar, “Şampiyon Kale, Bizimle Kimse Başa Çıkamaz” diyerek gönderme yaptı.

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x