Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Tek Adaylı Seçim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’i tarım alanında en iyi noktaya getireceğiz
Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olağan kongresi hafta sonu Keskin Ziraat Odası’nda düzenlendi. Mevcut Başkan Tarık Candan kongrede aday olmazken tek aday olarak seçime giren Mustafa Kuzugüdenli kooperatife yeni başkan olarak seçildi. Kuzugüdenli seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Keskin’i tarım alanında en iyi noktaya getireceğiz” dedi.

TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİNE YENİ BAŞKAN
Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hafta sonu yeni başkanını seçti. Kongre hafta sonu Keskin Ziraat Odasında düzenlendi. Düzenlenen kongrede tek aday olarak seçime gerin Mustafa Kuzugüdenli kooperatife yeni başkan olarak seçildi.  Kongreye Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım başta olmak üzere kooperatif üyeleri katıldı.

PROJE ÜRETECEĞİZ
Seçimin ardından gazetecilere açıklama yapan Keskin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Kuzugüdenli,  Keskin’in tarım konusunda daha ileri gitmesi için gerekli çalışmalara başlayacaklarını ifade etti. Kuzugüdenli,   yaptığı açıklamada, “Kooperatif olarak  üyelerimiz ve yönetimimiz ile birlikte yeni projeler üreterek ilçemizde tarım konusunda daha ileri gitmek istiyoruz. Gerek siyasiler gerekse çiftçilerimizle bir araya gelerek elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ
Kuzugüdenli yaptığı açıklamada, “ Tarım bakanlığının çitçilerimizi için çok güzel projeleri ver bizlerde kooperatif olarak bu projelerden yararlanacağız inşallah yönetim imiz ile birlikte siyasilerimiz ve ilçe kaymakamımız ve belediye başkanımız ile en kısa sürede bir araya gelip çalışmalara başlayacağız Keskin’i tarım alanında en iyi noktaya getireceği” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x