Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Tek Kullanımlık Sanal Telefon Numaraları

İnternet üzerinden her türlü ihtiyacın karşılanabilmesi için her gün hayatı kolaylaştıran pek çok uygulamayı kullanıyor, bazen de telefon numarası gibi bilgilerimizi vermek durumunda kalıyoruz.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İnternet üzerinden her türlü ihtiyacın karşılanabilmesi için her gün hayatı kolaylaştıran pek çok uygulamayı kullanıyor, bazen de telefon numarası gibi bilgilerimizi vermek durumunda kalıyoruz. Ancak bilgi güvenliğinin sağlanması açısından kullanılan her siteye kişisel bilgilerin verilmesi pek de doğru değildir.

Üyelik almak ya da herhangi bir fayda sağlamak için cep telefonuna kod gönderen web siteleri için bir çözüm bulmak durumundayız. Zira telefon numaramızı her paylaştığımızda güvenliğimiz için yeni riskler ortaya çıkar.

Onay Kodu Web Sitesi Yanınızdadır

Cep telefonuna onay kodu göndermek isteyen sitelere verilebilecek tek kullanımlık sanal numaralar sunan Onay Kodu internet kullanıcılarının 7/24 hizmetindedir. Buradan küçük bir ücret karşılığında alacağınız numarayı ilgili web sitesine verebilir, numaraya gelecek mobil onay kodunu kullanarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Hızlı İşlem Kolaylığı

Onay Kodu web sitesinden hizmet alanlaraçok hızlı şekilde sanal numara  verilir. Kullanıcı ilgili siteye bu numarayı verdikten sonra gönderilen sms onay kodları da hızla işleme alınır. Tüm aşamalar hızla ilerlediği için verilen sürede işlemler tamamlanır. Onay Kodu zamanın kıymetinin bilincindedir.

Onay Kodu Nerelerde Kullanılabilir?

İnternet dünyasındaki telefona onay göndermek isteyen tüm site ve sosyal medya platformlarında bu hizmet kullanılabilir. Uygulamada en çok kullanılan alanlar whatsapp, telegram, facebook, instagram gibi sosyal medya platformlarıdır. İstek ve ihtiyaçlara göre yabancı ülkelere uyumlu telefon numaraları da bu adresten temin edilebilir. Her zaman geniş bir numara stoku bulunur.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x