Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Tek sorun kuruyemiş kabukları

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi tarafından 50 dönüm alan üzerine yapılan Büyük Şehir Parkında tek sorun, gelenlerin yediği kuruyemiş kabuklarını gelişigüzel yere atmaları.

ÖNEMLİ BİR PARK OLDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 50 dönüm alana kurulan parkın günün yorgunluğunu atmak isteyenler için güzel bir park olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kırıkkale’nin çok ihtiyacı vardı. Sosyal belediyecilik anlamında başlattığımız projeler kapsamında parkımızı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlk günler olmasına rağmen çok güzel geri dönüşler aldık. Şehrimize ayrı bir hava katacak. Su havuzları, çocuk oyun parkları, yeşil alanlar, anıt ağaçlar ve yeşiliyle çok güzel bir park oldu.

HALKIMIZ DUYARLI OLMALI

Vatandaşlarımız geliyor günün yorgunluğu atıyor. Çocuklarımız için çok güzel yeşil alanlar ve oyun alanları var. Şuana kadar her şey çok güzel. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz parkta kabuklu yemiş yememeleri. Daha temiz bir Kırıkkale için çalışıyoruz. Parkımız çok güzel oldu. Ancak bu kuruyemişlerin kabuklarıyla çok uğraşıyoruz. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaları konusunda uyarıyorum. Kuru yemişlerin kabuklarını yere atmayın. Buna özen gösterelim. Parkımız tekrar hayırlı uğurlu olsun.”

Haber Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x