Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TEMAD Kırıkkale Şubesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TEMAD Kırıkkale Şube Başkanı Coşkun Koçak, yaptığı yazılı açıklamada; “Derneğin 2847 Sayılı Kanun Hükümleri uyarınca Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği adı altında 1984 yılında kurulduğunu bildirdi. Türkiye’de 90 şubesinin bulunduğunu ve derneğin kamu yararına çalışan dernekler kapsamında yer aldığını ifade etti.

AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİK

Koçak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Derneğimizin üyelerini TSK’dan emekli olmuş astsubaylar ile eş ve çocukları, halen görev yapan personelin eş ve çocukları oluşturmaktadır. Ayrıca derneğimize maddi ve manevi yardım ve hizmetleri bulunanlar fahri ya da onursal üye olarak kaydedilir. Derneğin amacı üyeleri arasında sevgi ve saygıya dayalı birlik beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmayı tesis etmek. Tüm üyelerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına dönük seminerler, konferanslar ve konserler gibi faaliyetlerde bulunmak, sosyal kültürel ve hukuki anlamda zorluğa düşmüş üyelerimize yardımda bulunmak, ekonomik yaşam koşullarını yükseltmek bakımından gerekli yasal çalışmalar yapmak. Memleketine büyük hizmetleri dokunmuş kimi şehit kimi gazi olmuş silah arkadaşlarımızın bize emanetleri olan eş ve çocuklarına sahip çıkıp, haklarını korumak kollamak şekliyle özetlenebilir. Koçak, çocuk sayılacak yaşta mesleğe adım atarak özveri ile fedakarlık ile görev yapmış, ömrünün büyük çoğunluğunu görev yaptıkları yıllarda mesleklerine adamış insanlar olduklarını belirtti. Kırıkkale için büyük eksiklik olan TEMAD’ın Kırıkkale şubesinin açılışına vesile olan üyelere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hüsamettin ÖZDER
Hüsamettin ÖZDER
17 Aralık 2013 21:01

Hayırlı olsun inşallah iyi günlerde emekli arkadaşlarımızın yanında olursunuz Allh kötü gün göstermesin İstanbulda yaşayan Keskinli emekli Gazi astsb. abiniz olarak inşallah geldiğmde çayınızı içmeye geleceğim selamlar tekrar hayırlı olsun

Başa dön tuşu