GündemManşet

Teşkilattan 3 isim istedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevi için teşkilatın önerileri alındı. Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey teşkilat üyelerinden 3 isim istedi.
Sözlü ve yazılı eleştirileri aldı
Mehmet Demir’den boşalan İl Başkanlığı görevine gelecek isim için kollar sıvandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, bugün Kırıkkale’de tüm teşkilat üyeleri ile görüştü. Basına kapalı yapılan görüşmelerde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, eski il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri yer aldı.
Teşkilattan 3 isim istedi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriPartililerden isim istendi
Koordinatör Milletvekili Şahkulubey’in tüm teşkilat üyelerinden sözlü ve yazılı eleştiri ve taleplerini aldığı öğrenilirken, bazı yönetim kurulu üyelerinin sayfalarca yazılı kağıt teslim ettiği bilgisi edinildi. Toplantıda partideki olumlu ve olumsuz eleştirilerin dinlendiği ve bazı partililerin yazılı ve gizli olarak Şahkulubey’e taleplerini ilettiği öğrenildi.
İsimler Soylu’ya ulaştırılacak
Şahkulubey’in ise teşkilat üyelerinden il başkanlığı görevini yapabilecek 3 isim istediği öğrenildi. Görüşmeye katılan partililerin her birinin 3 ismi yazılı verdiği iddia edilirken, belediye başkanları ile ise özel görüşmelerin yapıldığı bilgisi edinildi. Şahkulubey’in görüşmeler ve neticeleri AK Parti Teşkilat Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya ileteceği öğrenildi.
 
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı Ak Parti İl binasında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ve partililerin katıldığı toplantıda partililerle sohbet etti. Toplantı bitiminde parti binasından ayrılarak Belediye binasına kadar yürüyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı yürüyüş esnasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
fatih
fatih
10 Haziran 2014 14:49

benim kendi goruşüme gore ve sayın başbakanımıza hak veriyorum okumuş biri olacak ve kırıkkale sevdalısı olacak benim adayım idris karakoç hem okumuş universite mezunu hem kırıkkale sevdalısı kırıkkale merkez koyunden olursa idris karakoç olsun derim güzelde yakışır adam gibi adam

haha
haha
10 Haziran 2014 00:01

soylumu ne soylusu be abicim buranın bakanı milletvekili var onlar karar verir eski merkez ilçe başkanlarından biri olursa şaşırmayın

Başa dön tuşu