Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TM Kırıkkalespor’da Kapı Duvar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖCAL, “HAZİRUN LİSTELERİ YOK. YASAL İŞLEM BAŞLATTIK”

TM Kırıkkalespor’da Kapı Duvar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Yıllar sonra gelen şampiyonluğun ardından çıkan kongre sorunları bitmek bilmiyor. Hazırun listesinin hala mevcut Başkan Metin Karakuş tarafından asılmadığını söyleyen TM Kırıkkalespor i
kinci Başkan Mürsel Öcal, yasıl işlemlerin başladığını söyledi. Başkan Öcal ve delegeler kulübe gittiklerinde kulübün kapıları adeta kapı duvara çevrilmiş durumdaydı.

 

BU YASAL DEĞİL

Türkmetal Kırıkkalespor 2’nci Başkanı Mürsel Öcal, basın mensuplarıyla sendika binasında bir araya geldi. Pazar günü yapılması planlanan seçim hakkında konuşma yapan Başkan Öcal, daha sonra yönetimiyle birlikte kulübe gitti. Burada kapıların kilitli olduğunu gören Öcal, başkanlık seçimindeki delege listelerinin askıya çıkmadığını iddia ederek, yasal sürecin başlayacağını söyledi. Gerekirse kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesinin mücadelesini vereceklerine dikkat çeken Öcal, “Pazar günü yapılacak olan seçim sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulunacağız” dedi. İçeri kimsenin giremediği için hazirun listelerinin askıya çıkmadığını dile getiren Öcal, “Pazar günkü kongrenin yapılabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz, fakat kongrede oy kullanacakların listesi bir türlü ilan edilmedi. Buda yasal değil” ifadesinde bulundu.

 

DEFTERİ İSTEDİK, DEFTER BİTTİ DEDİLER

Gördüğü eksikliklerden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Başkan Öcal, “Defteri istedik, defter bitti dediler. Bitmiş deftere bakalım dedik oda kayboldu dediler. Bunun içinde gördüğümüz eksikliklerden dolayı bizlerde savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Savcılık Emniyet Müdürlüğüne dosyayı teslim etti. Bizlerde ifademizi verdik” En son yapılan kongrede 119 delegenin oy kullandığını ifade eden Başkan Öcal, “Bir önceki kongrenin tutanakları elimizde. Yasal olmayan hiçbir işte bizim bir işimiz yok. Kimse kulübün önünü kapatmasın. Kim aday olmak istiyorsa çıksın aday olsun. Fakat biz mevcut Kulüp Başkanı Metin Karakuş ile yolumuza devam etmeyeceğiz” ‘Delegeler kimi tercih ediyorsa biz ona saygılıyız’ diyen Başkan Öcal, “Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Burada belirsizlik ve kaos ortamı yaşatılmaya çalışılıyor. Bizlerde hep beraber buna dur demek zorundayız” dedi.

 

TM Kırıkkalespor’da Kapı Duvar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri TM Kırıkkalespor’da Kapı Duvar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu