Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tarım

TMO’da Çiftçilere Randevu Uyarısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de hasat sezonu devam ederken üreticiler hasat ettikleri ürünleri satmak için TMO’nun yolunu tutuyor. Diğer taraftan TMO’nun alım randevusu konusunda sahte hesapların türediğinin tespit edilmesi üzerine adım atan TMO Genel Müdürlüğü, TMO Hububat Alım Randevuları http://randevu.tmo.gov.tr üzerinden yapılmakta olduğunu bildirdi.

HABER: YELİZ ERDEM

Çiftçileri uyaran TMO Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamasında “Son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde TMO Hububat Alım Randevusunun ücret karşılığında verilmek istendiği görülmüştür. Söz konusu hesap ve siteler sahte olup üreticilerimizi dolandırma amacı taşımaktadır. Kurumumuz ismini kullanan kötü niyetli bu tür sosyal medya hesap ve internet siteleri tespit edildikleri andan itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)’na ihbar edilmiş olup erişime kapatılmaları sağlanmıştır. TMO Hububat Alım Randevuları 24 Mayıs 2023 tarihinden itibaren üreticilerimize TMO’nun resmi web sitesi olan http://randevu.tmo.gov.tr üzerinden verilmektedir. Randevular tamamen ücretsiz olup giriş önceliğine göre sıralanmaktadır. TMO Randevularının başka bir mecradan verilmesi söz konusu değildir. Hububat hasadının yoğunlaşarak devam ettiği bu günlerde, Kurumumuz adını kullanarak randevu vermek isteyen, üreticilerimizden para talebinde bulunan benzer uygulama, web sitesi ve kişilere karşı üreticilerimiz dikkatli olmalıdır. TMO resmi web sitesi dışındaki başvurulara üreticilerimizin itibar etmemesi önem arz etmektedir” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu