GündemKırıkkale

Toç Bir-Sen Kırıkkale il divanı yapıld

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım Orman Çalışanları (TOÇ BİR-SEN) Genel Başkanı Hüseyin Öztürk Kırıkkale Şube Başkanlığın il divan ve istişare toplantısında teşkilat mensuplarıyla buluştu.

GENİŞ KATILIM

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu’yu karış karış gezerek Tarım-Orman çalışanlarını ziyaret etmeye, Toplu Sözleşme kazanımlarını paylaşmaya, talep ve beklentileri dinlemeye, İl Divan Toplantılarıyla teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale’ye gelen Genel Başkan Öztürk, Toç Bir-Sen Kırıkkale Şubesinin il divan ve istişare toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.  Gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Öztürk’ün yanı sıra Genel başkan yardımcıları Fikret Akdeniz, Fatih Kurt, Memur-sen Kırıkkale İl Başkanı Yasin Pekuz, Toç Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Çankırı İl Başkanı Mustafa Nebioğlu, Kurum amirleri, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadınlar Komisyonu, İşyeri Temsilcileri ve üyeler katıldı.

YOLDAŞIN VARSA YOL YORSADA GÜZELDİR

Toç Bir-Sen Genel Başkan Öztürk, Kırıkkale’de Tarım ve Ormancılık Hizmet Kolu’na bağlı kurumlarda görev yapan çalışanlar işyerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Düzenlenen toplantılarda çalışanlara son dönemde yapılan toplu sözleşme kazanımlarını anlatılarak, talep ve sorunlarını dinlendi. Teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen İl Divan Toplantısında sendikal çalışmalar istişare edilerek, yeni hedefler belirlendi. Toç Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Hacı Yılmazer düzenlemiş oldukları il divan ve istişare toplantısına katılan genel merkez yöneticilerine ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Yılmazer “Toplu Sözleşme kazanımlarımız, sendikal çalışmalarımız ve gündeme ilişkin konular hakkında istişarelerde bulunduk. Yoldaşın varsa yol yorsada güzeldir” diye konuştu.

Haber: Yeliz Erdem

 

 

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu