Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Tokatlılar Vakfı’ndan Aşure Etkinliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, Tokat İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından geleneksel aşure etkinliği düzenlendi.

GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİ

Kırıkkale Tokat Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel aşure etkinliğine MKE Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi Başkanı Fahrettin Kuru, Tokatlı yöneticiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Tokat Vakfı Başkanı Fahrettin Kuru, amaçlarının her günü birlik, beraberlik, bütünlük ve kardeşlik içerisinde geçirmek olduğunu dile getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK ORTAMI

Tokat Vakfı Başkanı Fahrettin Kuru, Tokat Vakfının muharrem ayı etkinliklerini her yıl düzenli olarak yaptıklarını dile getirerek, “Muharrem Ayı, Kerbela olayının yaşandığı bir andır. Bütün İslam alemi, bütün insanlık, büyük bir acı duymuştur. Tabi İslam aleminde acılar maalesef devam ediyor. İnşallah bunlar son bulur.” dedi. Konuşmaların ardından kuranı kerim ve dualar okunmasıyla tüm katılımcılara aşure ikramı yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x