GündemKırıkkaleManşet

TOKİ 36 ilde 108 dükkan ve 43 konutu satışa çıkartıyor!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin de içinde bulunduğu 6 ilde bulunan toplam 108 dükkan ve 43 konutu açık arttırma ile satışa çıkartıyor.

 

ÖDEME SEÇENEKLERİ

12 Kasım 2015 Perşembe günü saat 14.00’te Şişli Turyap Müzayede Salonu’nda gerçekleşecek olan müzayedeye Ankara Bilkent bulunan TOKİ binasından da canlı bağlantı ile teklif vermek mümkün olacak. Müzayedede turyap.com.tr internet adresinden teminat yatırmak koşulu ile de teklif verebilecek. Konutlar 73 bin TL, dükkanlar ise 7 bin 500 TL’den başlayan ve artış gösteren fiyatlarla satışa sunulacak. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vadeli işyeri; yüzde 10 peşinatta 96 ay, yüzde 12 peşinatta 180 ay, yüzde 15 peşinatta 108 ay ve 156 ay, yüzde 25 peşinatta 120 ay vadeli konut sahibi olunabiliyor.

 

KONUTLARIN SATIŞA SUNULDUĞU İLLER

Adana-Yüreğir, Afyon Bolvadin-Serban Tarımköy, Aksaray-Merkez, Ağrı-Merkez, Amasya Merkez-Merzifon, Ankara – Altındağ Başpınar- Kuzey Ankara, Bolu-Mengen, Erzurum-Ilıca, Elazığ-Sürsürü, Konya-Erağli, Mersin Anamur-Tarsus, Osmaniye-Yeşilyurt’ta bulunuyor.

 

DÜKKANLARIN SATIŞA SUNULDUĞU İLLER

Adana-Kozan, Afyonkarahisar-Dinar, Balıkesir-Sındırgı, Batman-Merkez, Bilecik Bozüyük, Bolu-Yeniçağa, Bursa-Orhangazi 3. Etap, Çanakkale-Ezine, Çankırı-Çerkeş, Çorum-Merkez, Diyarbakır-Şilvan-Bismil, Erzincan Çayırlı-Merkez-Üzümlü, Iğdur-Tuzluca, İstanbul Gaziosmanpaşa Taşoluk-Kayabaşı, Kahramanmaraş-Afşin, Kayseri Kocasinan-Bünyan, Kırıkkale-Balışeyh, Konya-Hüyük, Malatya Merkez-Beydağı, Mersin Silifke-Taşucu, Niğde-Bor, Ordu-Perşembe, Osmaniye-Merkez, Sivas-Gemerek, Şanlıurfa-Maşuk, Tokat Dereli-Turhal, Trabzon-Zağnos Vadisi, Tunceli-Mazgirt, Van-İpekyolu, Yozgat Boğazlıyan-Eskipazar, Zonguldak Ereğli-Devrek’te yer alıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu