GündemManşet

TOKİ projeleri hayata geçiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TOKİ Başkanı Ergün Turan Kırıkkale’ye gelerek, proje alanlarını gezdi. Projelerin hayata geçirilmesi için talimat verdi.

Vali Kolat’ı ziyaret ettiler

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan bugün,  Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, TOKİ Başkanlığı Danışmanları Abdullah Güler, Adil Çalışkan, Uygulama Daire Başkanı Ertuğrul Kurt, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu da bulundu. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kırıkkale Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı işbirliği ile yapılan ve yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ve uygulama alanlarını yerinde incelemek için ilimizi ziyaret ettiklerini söyledi.

Daire başkanlarına talimat verildi

Valilik ziyaretinin ardından proje alanlarını inceleyen TOKİ heyeti, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan projeler hakkında bilgiler aldı. Tüm projelere olumlu yaklaşan Turan, daire başkanlarına projelerin hayata geçirilmesi için talimat verdi. Devebağırtan Mevkii 2. Kısım Kentsel Dönüşüm alanı için Şubat ayında ihalesinin yapılacağı ve en kısa zamanda teslim edileceği kaydedildi. Şehrin içerisinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesini olumlu bulan Turan, proje ile ilgili ortak çalışma kararı aldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, gösterdiği yakın ilgi ve alakadan ötürü TOKİ Başkanı Turan’a teşekkür etti. (Haber: Fatih GENÇER)

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ilhat
ilhat
14 Ağustos 2014 22:15

SEL BASMAZ İNŞAALLAH.

Başa dön tuşu