Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

TOKİ’den açık arttırma ile satış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 25 ilde 197 iş yeri ile 11 ilde 16 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

YÜZDE 25 PEŞİN
Alıcılar Adana, Adıyaman, Ankara, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerine yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneği ile sahip olabilecek. Ayrıca Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Çankırı, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Trabzon ve Van’da bulunan konutlara ise yüzde 12 veya yüzde 25 peşin, 120 ya da 180 ay vade seçenekleriyle satın alabilecekler.

AÇIK ARTTIRMA 9 ŞUBAT’TA
Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazların bazıları şöyle; Adana, Kışla Mahallesi’nde iş yerleri, Ankara, Eskişehir yolu Turkuaz Vadisi’nde spor tesisi, İstanbul, Başakşehir Kayabaşı’nda iş yerleri, Kırşehir Kaman’da iş yerleri, Şanlıurfa, Viranşehir’de ticaret merkezinde iş yerleri. Açık Artırma 9 Şubat 2017, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde gerçekleştirilecek ve internetten canlı yayın yapılacak. Ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecektir.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x