Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Toplanma alanlarına ait bilgiler e-devlette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Coşkun toplanma alanlarına ait bilgilerin e-Devlet kapısı üzerinden halkın erişimine açıldığını bildirdi.

 

HALKIN ERİŞİMİNE AÇILDI

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Coşkun toplanma yerlerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek süre içerisinde yaşanacak paniği önlemek ve sağlıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla halkın tehlikeli bölgeden uzaklaşarak güvenli bir şekilde toplanabileceği toplanma alanları TAMP-Kırıkkale (Kırıkkale Afet Müdahale Planı) kapsamında ilgili Belediye Başkanlıkları ile yapılan çalışmalar sonucu belirlenmiştir. Söz konusu toplanma alanlarına ait bilgiler e-Devlet kapısı üzerinden halkımızın erişimine açılmıştır. Tüm vatandaşlarımız e-Devlet kapısı üzerinden Acil Toplanma Alanı Sorgulama ekranı ile İl, İlçe, Mahalle/Köy, Cadde Sokak bilgilerini girerek istedikleri yere en yakın toplanma alanı verilerine ulaşabileceklerdir. Ayrıca İlimiz için belirlenen toplanma alanlarına ait detaylı bilgilere https://kirikkale.afad.gov.tr internet adresinin duyurular bölümünden de ulaşılabilmektedir.”ifadelerine yer verdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x