Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Toplantı ve yürüyüş güzergahları belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından Valilik kanalı ile yapılan açıklamada yeni toplantı ve yürüyüş güzergahları kamuoyuna duyuruldu.

1 YIL SONRA YENİDEN DEĞİŞTİ

Açıklamada şu bilgilere yer verildi; “06. 10. 1983 tarih ve 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 6. Maddesi ve bu kanunun uygulanmasına dair 08.08.1985 tarihli “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik”in 3. Maddesi hükümlerine dayanılarak en son 29.01.2013 tarihinde belirlenen toplantı, gösteri yürüyüşü, miting alanları ile afiş ve pankart asılacak yerler yeniden gözden geçirildi.

BİRİNCİ TOPLANMA VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARI

Toplanma bölgesi; Millet Bulvarı, Bedaş önündeki kavşak ile Millet Bulvarı Ahılı Caddesi’nin kesiştiği kavşak (Eski Terminal Kavşağı) arasıdır. Yürüyüş güzergahı; Toplanma bölgesinde başlayan yürüyüş Millet Bulvarı Bedaş önü, Millet Bulvarı’ndan (Eski ofis kavşağı) girilerek Hürriyet Caddesi’ni takiben Cumhuriyet Meydanı’nda sona erer. Toplantı alanı; Cumhuriyet Meydanı olup, Hürriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ile Yalçın Özer Sevgi Yolununun kesiştikleri alanı kapsar. Dağılmayerleri; Toplantı alanı olan Cumhuriyet Meydanına açılan Yalçın Özer Sevgi Yoli, Hürriyet Caddesi, Azapoğlu Camii Sokak, Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi istikametinden Millet Bulvarı ve Fevzi Çakmak Caddesi güzergahı dağılma yerleridir.

İKİNCİ TOPLANMA VE YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARI

Toplanma bölgesi; Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzeri olup, Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile Zümrüt Kale Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta başlar, yine Alparslan Pehlivanlı Bulvarı ile 1058 Sokağın kesiştiği kavşakta sona erer. Yürüyüş güzergahı; Toplantı Bölgesi’nde başlayan yürüyüş Alparslan Pehlivanlı Bulvarı’nın 1050 Sokak ile kesiştiği miting alanında sona erer. Toplantı alanı; Alparslan Pehlianlı Bulvarı üzeri olup, bulvarın 1050 Sokak ve 1064 Sokak ile kesiştiği kavşak arasındaki alanı kapsar. Dağılma yerleri; Alparslan Pehlivanlı Bulvarı üzerinden, Zümrüt Kale Bulvarı, Samsun Bulvarı, Karacalı Kepir Yolu Caddesi ile toplantı alanına açılan 1064, 1050, 1058 sokak istikametleridir”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu