Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Torbacılara eş zamanlı baskın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri Kırıkkale’de uyuşturucu satıcılarına yönelik 12 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 15 kişi yakalandı.

 

12 ADRESE BASKIN

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, “torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Kentteki 12 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, narkotik köpekleri de kullanıldı. Uyuşturucu temin ettiği ve sattığı ileri sürülen 15 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, evlerde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ve şırınga ele geçirildi. Gözaltına alının şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Öte yandan, ekipler Sanayi Mahallesi’nde düzenledikleri başka bir operasyonda uyuşturucu sattığı belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.Y, S.Ö. ile B.G. emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x