Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

TSO’dan Anlamlı Ödül

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının çiçeği burnunda Başkanı Ahmet Varlı, darbe gecesi kahramanı Yaşar Yıldız’a teşekkür plaketi verdi.
TANKLARIN ÖNÜNE DİKİLMİŞTİ
Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Kırıkkaleli Yaşar Yıldız, Kırıkkale’den Ankara’ya gitmiş 5 tankın önüne Türk bayrağı ile birlikte dikilmiş ve uzun süre tankların hareket etmesini engellemişti. Yaşar Yıldız bu kahramanlığı anlatırken “Darbe haberini alır almaz hislerim beni Ankara’ya götürdü. Kırıkkale’den Ankara’ya yarım saat gibi kısa bir sürede özel aracımla ulaştım. Zırhlı araçların hareket ettiğini görünce elimdeki bayrakla birlikte tankların önünde durdum. Bugün olsun yine aynısını yaparım.12 Eylülü yaşamış bir Millet olarak Türkiye’de bir daha darbe yapılmasını canımız pahasına engel olmalıyız.” Demişti.
VARLI: BENİM AKRABAM
Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Ahmet Varlı 15 Temmuz kahramanı Yaşar Yıldız’ın akrabası olduğunu belirterek, “Yaşar Yıldız benim halamın oğlu olur. Kendisinin bu dik duruşu bizleri Milletçe onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Akrabam olması hasebi ile kendisiyle de ayrıca gurur duydum. Ülke için böylesine önemli bir konuda direnişe geçip gözünü kırpmadan canını hiçe sayarak tankların önüne geçmesi ve onları durdurması Türkün kanındaki asil kanı göstermiştir. Ticaret ve Sanayi odası olarak ta bu dik ve asil duruşu ödüllendirmek istedik” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x