Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

TÜGVA’dan Vali Sezer’e ziyaret

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı)’nın yeni yönetimi Kırıkkale’de yeni göreve başlayan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı)’nın yeni yönetimi Kırıkkale’de yeni göreve başlayan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti.


Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette, Vali Sezer, yönetim kurulu üyelerinin genç olmasından ötürü İl Temsilcisi Çağrı Parlak’ı tebrik etti.

TÜGVA OLARAK GENÇLERİN YANINDAYIZ

Ziyarette Kısa bir bilgilendirme yapan Kırıkkale Temsilcisi Çağrı Parlak, “TÜGVA ailesi olarak; gençlerimizin manevi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetler düzenliyor, her alanda donanımlı yetişmeleri adına projeler geliştiriyoruz. Kırıkkale’mizin geleceği olan, aktif iyilikle, güzel ahlakla ve kardeş olmanın bilinci ile anlamlı hedefler peşinde koşan, dünyanın bu halini değiştirmeye yatkın ve ümmetin derdini taşıyan gençlerimiz için vakıf çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnanıyorum ki yeni dönemde güzel işlere, güzel projelere imza atarak bizden sonra gelecek olan yönetimlere başarılı bir TÜGVA teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜGVA’YI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Kendisine yapılan ziyaretten ötürü son derece mutlu olduğunu ifade eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer “Kırıkkale’miz şirin bir ilimiz. Buraya vali olarak görevlendirildikten sonra kolları sıvadık. Amacımız ve gayemiz gök gukbede hoş bir seda bırakabilmektir. Gerek Ankara da iken gerek ise diğer illerimizde TÜGVA’yı tanıma fırsatım oldu. Başarılı bir vakıfsınız. Sizleri şahsınız olmak üzere ve ekibini ayrıca kutluyorum, inanıyorum ki Kırıkkale de güzel çalışmalara hep birlikte atacağız. Yine ayrıca yönetiminizi tebrik ediyorum, genç ve azimli bir ekipten oluşuyorsunuz. Sizlerle güzel çalışmalar yapacağımız kanaatindeyim. Bireyler ve insanlarımız için bu şehir için atılacak her olumlu adımda, projede yanınızdayım” dedi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x