KırıkkaleManşetSağlık

Tüpraş’ta Gıda zehirlenmesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisinde çalışan ve yedikleri yemek sonrası kendilerini rahatsız hisseden 29 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye koştu. İşçiler yapılan müdahale sonucu tedavi altına alındılar.
Bulantı ve karın ağrısı
Alınan bilgiye göre, TÜPRAŞ’da işçi olarak çalışan 29 kişi, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine başvurdu. Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticisi Tekin Akça, TÜPRAŞ’tan 29 işçinin besin zehirlenmesi ön teşhisiyle hastaneye geldiğini söyledi. Akça, işçilerden alınan klinik bilgilerinde dün öğlen yemeklerinin dokunduğunu ve mide bulantısı ile karın ağrısı şikayetlerinin olduğunu belirtti.
Genel durumları iyi
İşçilerin ayrıntılı testlerinin yapıldığını ifade eden Akça, “Hocalarımız detaylı olarak inceleme yapmaktadır. 29 hastamızın da genel durumu iyi. Herhangi bir hayati tehlikesi olan yoktur. Kan örnekleri ve diğer tahlil sonuçları çıktıktan sonra hastalarımızı taburcu edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu