KırıkkaleManşet

Tüpraş'tan Gıda Zehirlenmesine Açıklama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜPRAŞ’TAN GIDA ZEHİRLERMESİNE AÇIKLAMA
Geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında çıkan ‘Tüpraş’ta gıda zehirlenmesi’ haberlerine yönelik olarak Kırıkkale Tüpraş Yönetim Kurulundan basın açıklaması yapıldı.
Çalışanlar Tüpraş çalışanı değil
Geçtiğimiz günlerde bazı basın organlarında çıkan ‘Tüpraş’ta gıda zehirlenmesi’ haberlerine yönelik olarak Kırıkkale Tüpraş Yönetim Kurulundan basın açıklaması yapıldı. Tüpraş Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu sözler yer alıyor, “20 Mart 2015 tarihli bazı yayın organlarında yer alan “Tüpraş’ta Gıda Zehirlenmesi” başlıklı “Kırıkkale Rafinerisinde çalışan” içerikli haberler nedeniyle aşağıdaki açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu olayın gerçekleştiği 18 Mart tarihinde, Kırıkkale Rafinerimizde yaklaşık bir ay süre ile devam edecek planlı duruşta alt yüklenici olarak çalışmaya başlayan firmaların bünyesinde Tüpraş çalışanı olmayan yüzlerce işçi görev yapmaktadır. Yüklenici firmalar personellerinin yemek ihtiyacını da Tüpraş dışında catering hizmeti alarak karşılamaktadırlar.  Adli makamlara yansıyan söz konusu olayda da zarar gören çalışanlar Tüpraş çalışanı olmadığı gibi söz konusu yemek servisi de Tüpraştan alınmamıştır. Yukarıda verdiğimiz ayrıntıların yayınlanan haberlerde yer almaması kamuoyunda şirketimiz itibarını zedeleyici algı ve kanaat oluşturmaktadır. Dolayısıyla haberlerin paylaştığımız bilgiler doğrultusunda düzeltilmesi konusunu bilgi ve değerlendirmenize sunarız” denildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu