Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Türk Metal 1963’ün Rakibi Perşembespor Ligden Çekildi

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Türk Metal 1963 Spor'un grubunda mücadele eden ve bu hafta sahamızda ağırlayacağımız Perşembespor lig'den Çekildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Türk Metal 1963 Spor’un grubunda mücadele eden ve bu hafta sahamızda ağırlayacağımız Perşembespor lig’den Çekildi.

Bu durumda Türk Metal 1963 spor hükmen 3-0 galip sayıldığı için liderliğini korumuş oldu.

Bölgesel Amatör Ligde başarılı bir performans gösteren Türk Metal 1963 Spor grupta 49 puanla lider bulunuyor. Bu hafta hükmen galip olacagı için puanı 52’ye çıkacak.

2022-2023 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig’de şampiyon olarak Play-Out maçında da Ulubey Belediyespor’u yenen ve Bölgesel Amatör Lige yükselen Perşembespor, ligi tamamlayamadı. Sezon başında kurduğu kadro ile çok ters orantılı bir kadro ile son maçlara çıkan Perşembespor’un, ligden çekildiği öğrenildi. Bu hafta lider Türk Metal 1963 Spor ile karşı karşıya gelmesi beklenen Perşembespor’un, kalan maçlarda sahaya çıkmayacağı ve ligden çekilme kararı aldığı öğrenildi.

Genç Başkan Arda Çoluk’un geçen sezon göreve getirildiği Perşembespor, Ordu 1.Amatör Lig’de harcadığı paralarla ligin dengesini değiştirirken sezon sonunda ise hedefine ulaşmayı başarmıştı. Perşembespor’da geçen sezon yaşanan Ordu 1.Amatör Lig şampiyonluğu Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında Ulubey Belediyespor galibiyeti ile taçlanırken, takım ise kulüp tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselmişti. Bu sezon defalarca takım yapan, dördüncü teknik direktörü ile yoluna devam eden Perşembespor’un lig, ilk kez yer aldığı ligi tamamlayamadı.

Kulüp Başkanı Arda Çoluk, sezonun ilk yarısında oynanan Bartınspor maçı öncesinde ligden çekilme konusunda sinyaller vermiş ve Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’ne ”Tabi maddiyat ön plana çıkıyor bu ligde. Bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Geri kalanında futbolla alakalı herhangi bir sorunumuz yok. Sağ salim en iyi şeklide devre arasına girersek gerisini halledeceğimizi düşünüyoruz. Çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz.” demişti.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x