Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Türkyılmaz’dan misafirperverlik örneği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Türkiye’nin çeşitli illerinden Kırıkkale’ye gelen polis adaylarına misafirperverlik örneği gösterdi. Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulunun mülakatına gelen polis adayları, Yahşihan Belediyesinin kurduğu çadır ve sandalyelerde mülakat saatini bekledi.

 

TEŞEKKÜR EDERİZ

Polis olma hayali kuran binlerce aday, Yahşihan’da bulunan Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokuluna mülakata girmek için Yahşihan’a akın etti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen polis adaylarını ziyaret eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, polis adayı ve adayların yakınlarıyla sohbet etti. Türkyılmaz, Yahşihan’a gelen tüm adayların en iyi şekilde ağırlanması ve mağdur edilmemesi için talimat verdi. Polis adayı Şaban Sayın, “Polis Meslek Yüksekokulu mülakat sınavı için Mersin’den geldik. Sayın Belediye Başkanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x