Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür Sanat

TÜRKYILMAZ’DAN SANATSEVERLERE İNDİRİM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın sanatseverler için imzaladığı protokole göre Yahşihan halkı yüzde 10 indirimden yararlanacak.

HABER: YELİZ ERDEM

SANATA VERDİĞİMİZ ÖNEM BÜYÜK

Yahşihan belediyesi her fırsatta vatandaşlarına katkı sağlayacak proje ve protokollerin altına imza atmaya devam ediyor. Ceran Sanat Akademi ile imzaladığı en güncel protokol kapsamında Artık Yahşihan ilçesinde ikamet eden vatandaşlar, Ceran Sanat Akademi’den alacakları grup dersleri için liste fiyatından yüzde 10, özel dersler için liste fiyatından yüzde 5, enstrüman alımlarında ise liste fiyatından yüzde 5 indirimden yararlanabilecekler. Ayrıca Kasım ayının içine girilmesiyle birlikte Başkan Türkyılmaz ilçede yaşayan öğretmenler ve çocuklarının, her hizmette ayrıca yüzde 5 indirimden yararlanabilecekleri müjdesini verdi. Türkyılmaz imza sonrası; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” Bu yüzden sanata verdiğimiz önem büyük. İlçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu