Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

U 14 erkeklerde şampiyon Kırıkkalegücü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düzenlenen U14 Erkekler basketbol ligi oynanan son karşılaşmalarla tamamlandı. Son karşılaşmasında rakibini 68-49 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsledi.

19 SAYI FARKLA KAZANDI

Kırıkkale Gücü hedefine ulaştı. İlk devre deki maçı 6 sayı ile rakibi Gençlik ve il spor Müdürlüğü spor kulübüne kaybeden Kırıkkale gücü rövanş maçında çok istekli oynayarak baştan sona önde götürdüğü müsabakayı 19 sayı farkla 68-49  kazanarak ilimizi mart ayı içinde samsun da düzenlenecek bölge şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı. Günün diğer maçında ise Kırıkkale Elit Basketbol , Bahşili Halk Eğitim Merkezi Kulübünü 50-34 yenerek 3. Olarak turnuvayı tamamladı. Müsabakalar sonunda madalya ve kupa törenine geçildi. Birincilik kupasını ve madalyalarını Kırıkkale Gücü takımına veren İl Müdürü Yasin Özdemir, İlimizde basketbol sevgisinin daha da artmasından dolayı mutlu olduğunu belirtirken özellikle velilere teşekkür etti. İlimizi temsil etmenin gururunu ve sevincini taşımanın çok mühim olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

GRUPLARDA BAŞARILAR DİLEDİ

İkincilik madalyası ve kupasını Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hakan Yapıcı Gençlik ve il spor müdürlüğü takım kaptanına verirken  3.lük kupasını ve madalyasını şube müdürü Adnan Vural Kırıkkale Elit Basketbol kulübüne, 4.lük madalyalarını ise il temsilcisi Veysel Pekdoğan Bahşili Halk Eğitim Gençlik ve spor kulübüne verdi. daha sonra tüm takımlar birlikte hatıra pozu verdi. Turnuva hakkında bilgi veren İl temsilcisi Veysel Pekdoğan 3 yıl aradan sonra tekrar bu yaş grubu ile parkelerde olmak çok önemli idi. Özellikle hafta içi olmasına rağmen akşam geç saatlere kadar salona gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Şampiyon olan takımımıza Grup şampiyonasında başarılar diliyorum”dedi.

U14 ERKEKLER LİGİ KLASMANI

SIRA TAKIM O G M A Y P
1 KIRIKKALE GÜCÜ 6 5 1 316 135 11
2 GENÇLİK SPOR İL MD 6 5 1 243 226 11
3 KIRIKKALE ELİT BASKET 6 2 4 169 265 8
4 BAHŞİLİ HEM 6 0 6 117 222 5

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x